Hvad bruger man en ice roller til?

Hvad bruger man en ice roller til?

Migrænehattens Ice Roller har en masse fordele med sig, hvis man bruger den regelmæssigt. Ice rolleren er også kendt som "face roller". 

Her er nogle af fordelene ved at bruge en ice roller og hvorfor man bruger en ice roller;

  1. Lindrer smerter og spændinger: Ud over alle skønhedsfordelene der kommer med at bruge ice rolleren, så bruges den ofte til at lindre smerter og spændinger i muskler og led. Den kølige massage kan reducere inflammation og berolige ømme områder efter træning og anstrengelse.
  2. Lindring af migræne og hovedpine: Ice rolleren bruges ofte når man har hovedpine/migræne, hvor det kølige rullehoved kan være med til at virke lindrende på smerterne i hovedet og i nakken i forbindelse med hovedpine og migræne.
  3. Reducering af hævelse: Ice rollerens kølige overflade hjælper med at reducere hævelse og “puffiness” i ansigtet, især omkring øjnene og kinderne. Dette er ideelt til at mindske hævelse efter en lang dag eller efter en søvnløs nat.
  4. Lindrer inflammation: Den kølige temperatur af ice rolleren kan lindre inflammation og rødme forårsaget af hudproblemer som acne, rosacea eller følsomhed. Det er en mild, naturlig og medicinfri måde at berolige huden på og reducere synlige tegn på irritation.
  5. Forbedrer blodcirkulation: Ved at rulle ice rolleren over huden stimuleres blodcirkulationen, hvilket kan give en sund og glødende hud. En forbedret blodgennemstrømning kan også hjælpe med at fjerne toksiner fra huden og øge optagelsen af hudplejeprodukter.
  6. Opstrammer porerne: Ice rolleren kan midlertidigt opstramme porerne, hvilket efterlader huden med en glattere og mere jævn overflade. Dette kan være særligt nyttigt for dem med store porer.

Samlet set tilbyder ice rolleren en bred vifte af fordele for både ens hud og generelle velbefindende. Ved at tilføje dette enkle step til din morgenrutine, kan du opleve en masse synlige resultater, på meget kort tid. 

Du kan se "Ice Rolleren" her

Læs næste

Migræne med aura? Hvad er aura og symptomerne?