Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Migrænehatten ApS
Farmen 4,
8600 Silkeborg
CVR nr.: 44674432

Email: kontakt@migraenehatten.dk

OBS: Vi gør opmærksom på at produktet ikke helbreder/fjerner hovedpine og/eller migræne. Produktet kan for nogen personer virke lindrende, ligesom en våd klud på panden. 

Brugsanvisning hentes her:

Fuld tilfredshedsgaranti

Hos migrænehatten.dk vil vi sikre os, at du kan teste vores produkter helt risikofrit, så du ikke går glip af vores fantastiske produkt. Vi er selv stor fan af vores produkter og vi vil derfor rigtig gerne give dig muligheden for at prøve vores produkter i 30 dage uden risiko. Dette betyder at hvis du ikke er tilfreds med vores produkt, så kan du blot sende produktet tilbage og få dine penge retur. Læs betingelserne herunder:

Kontakt vores kundeservice for at gøre krav på dine 30-dages tilfredshedsgaranti. Vi kan kontaktes på kontakt@migraenehatten.dk. 

 Sådan gør du krav på dine penge:

1) Test vores produkt i mindst 14 dage fra leveringsdato, men ikke mere end 30 dage.

2) Såfremt du ikke er tilfreds med vores migrænehat, skal du blot henvende dig til vores kundeservice og forklare herom.

3) Du skal selv returnere produktet i original emballage. Du skal også være opmærksom på at du selv står for retur omkostningerne når du returnere produktet. 

4) Ufuldstændige, uafsluttelige eller ulæselige krav anses for ugyldige. Hvis produktet ikke virker optimalt og det er selvforskyldt, dækker 30-dages tilfredshedsgaranti ikke. Du skal sende en mail med information omkring hvorfor produktet ikke er tilfredstillende for dig. Forsendelsesomkostninger af returneringen er kundens fulde ansvar og tilbagebetales ikke.

5) Lige så snart produktet ankommer til vores lager, begynder vi at behandle din returnering. Produktet købspris vil blive refunderet og tilbagebetalt på det anvendte kort. Du kan forvente at vi igangsætter refundering 1-2 hverdage fra vi har modtaget din returnering.


Priser

Hos Migrænehatten er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

Migrænehatten modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Apple Pay, og Google Pay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering

Migrænehatten tilstræber at afsende ordre indgået inden 14.00 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

Pakken bliver leveret direkte til dit hjem, og vil tage mellem 1-2 leveringsdage.  Hvis levering til dit hjem ikke er muligt, vil pakken blive afleveret ved nærmeste pakkeshop - modtageren modtager en SMS/Mail om hvor pakken kan afhentes. Pakken kan også findes via tracking-nummeret som modtages i sin leveringsmail.

Vi prøver altid, at gøre leveringstiden så hurtig som muligt! 

Ordrer vi modtager i weekenden og på helligdage, sendes altid førstkommende hverdag. 

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Migrænehatten vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Migrænehatten
Baldershøj 25, 1 
2635 Ishøj 
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. nr. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du meddele dette, herefter skal varen sendes til:
Migrænehatten
Baldershøj 25, 1 
2635 Ishøj 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Migrænehatten. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.